• funkcjonalne
  • analityczne

Należy mieć na uwadze, że zmiany ustawień tych plików polegające na ograniczeniu ich stosowania mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych je stosujących.

Kaluzula RODO

Zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f RODO informujemy, iż Pani/Pana dane osobowe, przekazane nam za pośrednictwem poczty elektronicznej lub w inny sposób są gromadzone, przetwarzane i przechowywane w celu prowadzenia korespondencji z Państwem i w celu, dla którego zostały nam udostępnione.

Dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Komisji Krajowej Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego Solidarność – 80 z siedzibą w Warszawie (00-561) przy ul. Mokotowskiej 24 lok. B, NIP 525-19-44-474, REGON 012837065, KRS 0000060005 , e-mail:kk@solidarnosc80.pl, tel. (+48) (22) 625 22 03; zwane dalej Administratorem jak też podmiotom udzielającym wsparcia KK NSZZ ”Solidarność”-80 na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia. Informujemy ponadto, że Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych lub do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Osoba, której dane dotyczą, ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna, iż przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO.

Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Pani/Pana dane będą przetwarzane do czasu ustania celu dla jakiego zostały zgromadzone.

Administrator Danych Osobowych: Komisja Krajowa Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego ”Solidarność”-80 w Warszawie (00-561) przy ul. Mokotowskiej 24 lok. B, NIP 525-19-44-474, REGON 012837065, KRS 0000060005 , e-mail:kk@solidarnosc80.pl